10.10.2008

Irwin, Badding ja Mara

Ahtisaaren Mara meni ja voitti sitten Nobelin. Kelpaa siinä 71-vuotiaan Maran parantaa maailmaa, kun 1,1, miljoonaa euroa tipahti tilille.

Hauska sattuma sinänsä, että pari päivää on päässä soinut taukoamatta Pauli Hanhiniemen Perunateatterin laulu Irwin ja Badding, jossa myös Mara mainitaan. Vallaton ralli, täynnä nostalgiaa. Tuo mieleen 80-luvun lapsuusajan. Tai siis toisi, jos siitä mitään muistaisin. Ja Paulista tulee aina mieleen sen sisko, joka oli luokanvalvojani yläasteella, se oli jo 90-lukua. Eijalle vaan terveisiä.

En ole ihan varma oliko ennen kaikki hyvää ja tänään latteaa, niinkuin Pauli laulaa. Tosin irvailumielessähän tuo laulu on tehty, on aina turvallista hehkuttaa ja kaivata mennyttä.

MP3:: Pauli Hanhiniemen Perunateatteri - Irwin Ja Badding (Zshare)

2 kommenttia:

hannes_ko kirjoitti...

Kävit kommaamassa mun blogia, ja täällä suunnilleen ensimmäinen lukemani lause on "Tuo mieleen 80-luvun lapsuusajan. Tai siis toisi, jos siitä mitään muistaisin", joka taas on kuin oman blogini lähtökohdista. Vähän hämmentävää. Vielä enemmän, koska veljeni nimi on Anssi...

Anssi kirjoitti...

Paljon hämmentäviä asioita, eikö totta? Kaiken tämän keskellä pieni ihminen menee aivan sekaisin. Tästä saisi aikaan hyvän tv-sarjan.