20.8.2008

Pahan maan uusinta

Tänään on Lahden jazztorilla esiintymässä Kauko Röyhkä Mikkelin Kaupunginorkesterin kanssa. Siitä tuli taas mieleen, kuinka mahtava kappale Paha Maa oikein on. Kirjoitin asian tiimoilta jo aiemminkin. Tuo silloin linkittämäni live-esitys kyseisestä kappaleesta on poistettu youtubesta, mutta löytyihän se Dailymotionista. Ah tätä internetin ihanuutta. Alla siis Röyhkä Yle Kosketuksissa -sarjassa joskus viime vuonna. Aivan mahtavaa.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kauko Röyhkä on mahtava tarinankertoja. Se kuuluu musiikissa, jotkin kappaleet ovat kuin seikkailuja! Huippu ääni ja onpi tuo jotenkin mielenkiintoinen artistikin.

Jos yhtään tykkäät lukea, suosittelen myös Röyhkän kirjoja. Niissä (vanhoja lukuunottamatta) on hyvin samanlainen fiilis kuin miehen musiikissa, eritoten minua viehättää kieroutuneet, erikoiset henkilöhahmot. Kaksi aurinkoa oli myös vuoden 1996 Finlandia-ehdokkaana (eikä suotta!).

Anssi kirjoitti...

Röyhkän kirjallinen tuotanto on jäänyt itseltäni kyllä täysin paitsioon, en ole lukenut riviäkään herran tuotannosta. Tämä on niitä asioita, jotka lisään "Tee tämä loppuelämäsi aikana" -listalle.