3.1.2009

Maksimaalista pomppuenergiaa

Otsikon mukaisen määritelmän antoi Soundi-lehden toimittaja Maria Gasolinalle.

"Maria Gasolina" on brasilialaista slangia, ja tarkoittaa tyttöjä, jotka deittaa vaan autoilijoita. Maria Gasolina puolestaan on helsinkiläinen yhdeksän hengen poppoo, jonka elämäntehtävänä on versioida brasilialaista musiikkia suomeksi.

Olen tämän kanssa taas ajastani jäljestä. Maria Gasolinan levy Mä Olen Sun ilmestyi viime vuonna, ja jos olisin sen silloin bongannut, olisi edellisessä kirjoituksessani ollut vuoden parhaat -lista saattanut muutta muotoaan. Hyppään bandwagoniin nyt.

Yksi omista brassisuosikeistani on aina ollut Jorge Benin Carolina Carol Bela. Maria Gasolinan käsittelyssä se taipuu muotoon Karoliina Kaunis. Upea biisi, kertakaikkiaan.

Tässä Jorge Ben ja Toquinho laittavat rytmin käyntiin.

2 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Kiitos todella hyvästä bändivinkistä. Kerkisin jo sanomaan omassa blogissani, että sulla ei muihin blogivinkkeihini verrattuna oo täysin samanlainen musamaku, mutta kerrassaan loistava sekin on. Maria Gasolina on kyllä reinon ja ylpön ohella suomen parasta tällä hetkellä ;).

Anssi kirjoitti...

Mukavaa saada uusia lukijoita blogiin. Ja hyvä että Maria Gasolina kelpasi, itse olen bändiin tällä hetkellä ihan jumissa. Harmi, että keikkailevat melko harvakseltaan.