17.4.2012

Huilu soikoon

Michael Kiwanuka oli viime vuoden kovimpia musiikkitulokkaita. Kuukausi sitten mies pakkautui bändeineen Lontoon Hackneyssa sijaitsevaan Round Chapeliin soittaen siellä huikean keikan. Kiwanukan YouTube-sivuilta voi tsekata keikan tunnelmaa useamman biisin voimin. Miehen sielukasta laulua on jo kehuttu ympäri blogisfäärin, mutta on syytä antaa iso kumarrus myös taustabändin suuntaan. Alla Tell Me A Tale hitillä edukseen esiintyy jazz-pohjainen huilisti Gareth Lockrane.

2 kommenttia:

Jack is back kirjoitti...

Täytyy sanoa, että olen aina suhtautunut varauksella Michael Kiwanukaan. Ehkä siksi, että Kiwanukasta meinaa saada yliannoksen ennen kuin ehtii edes herran musiikkia kuuntelemaan. Mutta tämä livetaltiointi kyllä vakuutti minut hetkessä. Uskomaton bändi, uskomaton ääni.

Anssi kirjoitti...

Totta. Nykyaika tuuttaa meille ennakkotietoja artisteista sitä tahtia, että ennen kuin olet kuullut ensimmäistäkään nuottia, tunnet jo olevasi laulajan paras kaveri. Nostalgia-friikit muistelevat kaiholla 80-lukua, kun oli ainoastaan Suosikki ja Mikko Alatalon Hittimittari.