17.3.2011

Kaksi legendaa

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat nuottia.

Rock N Roll Hall of Fame on hitusen parempi paikka, sillä Tom Waits valittiin vihdoin sinne tämän viikon maanantaina. Samaan aikaan kunniakutsun saivat mm. Alice Cooper ja Dr. John. Tuon seremonian tärkein anti tulee kuitenkin tässä: Waits esitti tilaisuudessa neljä biisiä, Make It Rain, Rain Dogs, House Where Nobody Lives sekä Get Behind The Mule. Taustabändi oli täyttä timanttia. Marc Ribot ja David Hidalgo kitaroissa, Larry Taylor bassossa ja Casey Waits rummuissa. Viimeisessä biisissä mukaan menoon hyppäsi myös Neil Young. Vaikken ole esitystä vielä nähnytkään, niin kaksi henkilökohtaista suosikkia lavalla samaan aikaan aiheuttaa lievästi sanottuna vaarallisia rytmihäiriöitä.

Fuse TV esittää keikan ensi sunnuntaina, joten sen jälkeen voi tuota hekumaa metsästää YouTubesta tai muista videopalveluista.

4 kommenttia:

Jack is back kirjoitti...

Tom Waits on varmasti karismaattinen lavaesiintyjä. Ainakin hänen "Rain Dogs" -albuminsa on täyden kympin levy! Waits ansaitsee ehdottomasti paikkansa!

Pitää kärkkyä jos Youtubeen tulisi materiaalia keikasta...

Anssi kirjoitti...

Kannattaa metsästää netin syövereistä myös Waitsin livekeikkaa Atlantan Fox Theaterista 5.7.2008. NPR-radioaseman taltioima keikka on aivan timanttinen veto, yksi parhaista livekeikoista joita olen kuullut.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkistä tuohon NPR:n nauhoitukseen! Kävin katsomassa Glitter&Doom -kiertueen keikan Milanossa. Ehkä paras keikka ikinä. Toivottavasti pappa jaksaisi tulla vielä Eurooppaan keikoille.

Anssi kirjoitti...

En ole koskaan nähnyt Waitsin livekuntoa, joten liputan myös herran Euroopan turneen puolesta. Loppuelämäni musiikillinen ykköstoive olisi nähdä tuon ruostekurkun paahtavan läpi Til the money runs outin mystisen svengin.