29.3.2010

TOP 3, osa 9Kate Nash
Tulevana kesänä istuessasi rannalla kuulet nuoriso-osaston laittavan radion täysille ja kilistelevän siideripullojaan. 50 prosentin todennäköisyydellä biisi on Kate Nashin Do Wah Doo. Tuo kuviteltu skenaario ei tee tästä biisistä huonoa, vaan ennemminkin heittää ilmoille seuraavanlaiset ajatukset: Onko Kate Nash nero? Kuka on Kate Nash? Täältä voit katsoa videon, jossa on akustinen veto tuosta rallista. (Videolla Nashilla on TODELLA ärsyttävä laulutapa. Singleä kun kuuntelee, niin tuota ei huomaa). Samalta sivulta voi ladata mp3:n.
MP3:: Kate Nash - Do Wah Doo (link: Music From Go to Whoa)

Black Keys
Ohion supernerot tulevat taas. Dan Auerbach ja Patrick Carney ovat tämän planeetan parhaimpia blues-rockareita. Joka toista väittää, joutuu ikuisen kirouksen vangiksi. Uusi levy Brothers tulee tänä vuonna, uusi biisi Tighten Up on jo ulkona. Kun tuottajana on Dangermouse, niin silloin ei voi mennä pahasti vikaan. Hauskasti nykivä rumpukomppi tässä.
MP3:: The Black Keys - Tighten Up (link: The Music Ninja)

Sharon Jones
Jos Eli "Paperboy" Reed on nykysoulin miesmessias, niin Sharon Jones on ollut naisista numero ykkönen tämän blogin pitäjälle jo vuosien ajan. Uskomaton mimmi, uskomaton bändi. Jotta superlatiivien yliannostukselta vältytään, niin todetaan vaan että uusi levy I Learned the Hard Way on tulossa ulos kohta. Nimibiisillä meno on sitä taattua itseään.
MP3:: Sharon Jones & The Dap Kings - I Learned The Hard Way (link: Atlanta's A-List)

0 kommenttia: