22.12.2009

2xSteve,banjoista joulua!

Seasick Steve, tämän blogin yksi ehdottomista suosikeista, oli Jools Hollandin vieraana lokakuussa esittäen uuden levynsä Man From Another Time materiaalia. Mukanaan täysin mielipuolinen rumpali Steve veti pari rouheampaa vetoa sekä soolona tämän hartaan kappaleen.

The Banjo Song toimikoon tämän blogin virallisena joulubiisinä. Kuunnelkaa tätä lähes 70-vuotiasta entistä kulkuria, miestä joka on soittanut John Lee Hookerin kanssa, esiintynyt Glastonburyssa yli 60 000 ihmiselle ja kaatanut kansaa festivaaleilla myrskyn lailla. Näin soi todellinen musiikki. Lopussa on miehellä lähes tippa linssissä.



Sitten vähän railakkaampaa menoa. Kaikki 80-luvulla nuoruuttaan viettäneet tietävät, että silloin Steve Martin oli maailman paras näyttelijä. No doubt about it, vetäkää se hymy pyllyynne.

Mies on myös hemmetin kova banjon soittaja eli voidaanko sanoa banjosti? Tässä Martin hillbilly-country-bluegrass-bändinsä kanssa Jools Hollandin showssa. Jiihaaa!!! Hyvää joulua!

2 kommenttia:

-Ville kirjoitti...

Tommoselle klubikeikalle pääsystä missä olis Seasick Steve voisin maksaa vaikka vähän enemmänkin

Anssi kirjoitti...

Samat sanat. Viime kesänähän mies oli Provinssissa, mutta meikäläistä ei oikein noi festarit enää houkuttele. Jos Steve saadaan joskus klubikeikalle Suomeen, niin sinne mennään.