6.3.2009

TOP 3, osa 8

Jonathan Johansson
Vielä kaksi viikkoa sitten nimi Jonathan Johansson oli minulle täysin tuntematon. Mieleen tuli vain se lähes kaima kiharapää Suomen jalkapallomaajoukkueesta. Sitten törmäsin tähän videoon, jota olen nyt katsellut lähes päivittäin.Tältä Ruotsin Johanssonilta ilmestyi helmikuussa levy En Hand i Himlen. Mutta jo viime vuoden lopulla Johansson ystävineen esitti levyn kakkosbiisin Innan Vi Faller akustisesti mainion ruotsalaisblogin PSL:n taltioidessa koko komeuden. Tyyliä, sielua ja rauhallisuutta.


Frida Hyvönen
Tämä voi olla jo monelle tuttu, mutta itselleni myöhäinen löytö. Lisää naapurimaatamme, koska nyt vain on sellainen kausi. Tämänkin kattauksen tarjoavat mainiot PSL-blogin ihmiset. Frida Hyvönen riisuu kakkoslevyltään löytyvän kasariteiniromantiikkaa tihkuvan laulunsa Dirty Dancing kaikesta turhasta. Jäljelle jää vaan laulu ja piano, Markus Krunegård tsemppaa taustalla. Herkkää herkkää.


Bobby Darin
Ja sitten jotain täysin muuta. Yritin etsiä joskus Jackie Wilsonin alkuperäisesitystä, mutta sitten törmäsin tähän. Kukaa sanoo, ettei valkoinen mies osaa tanssia? Bobby Darin osasi, huolimatta lukuisista sairauksista, jotka mursivat miehen terveyttä ja veivät hänen hautaan ennen aikojaan, vain 37 vuotiaana vuonna 1973. Darin oli loistelias laulaja ja esiintyjä, ajoituksen mestari. Tässä videossa mies on parhaimmillaan.

0 kommenttia: