5.7.2013

Viime metrejä

Tämän blogin elämä on lähes lopussa. Kun happi loppuu, ei muistakaan aineista ole apua. Mutta itkut ja suru pois, vielä muutama tärkeä asia.

Tämä kesä on kuunneltu pelkästään seuraavia artisteja.

Moloko on papereissani kaikkien aikojen paras tanssimusiikkia tehnyt yhtye ja Róisín Murphy yksi hienoimmista naislaulajista ikinä. Minun millennium-aikani kiteytyy Molokon discoilevaan trip hoppiin, musiikkiin, jonka tahdissa tanssiminen oli ja on edelleen jotain suurta. Ja on helppo ymmärtää miksi niin moni on saanut Róisín Murphysta pakkomielteen. Tämän naisen laulussa kaikuu menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus täydellisenä nuottina. Katsokaa vaikka majesteettinen Cannot Contain This, Jools Hollandin vieraana esitetty hehkuva The Time Is Now tai Murphyn soolotuotannon helmi, kaipuussa ja kaihossa tanssiva Let Me Know. Ja ai niin, tietenkin tämä hullun lailla rullaava killeri. Kuten Róisín pyytää, "PLEASE, FEEL!!!"


Kotona kesäillan rauhaa ei parane sotkea liialla jytkeellä, niinpä Molokon tilalla on terassilautoja hiljaisesti resonoinut tämä Edu Kettusen loistelias Ylen studiolla taltioitu esitys. Huippubändi, huipputarinoita. Siinä ei tarvita autotunea tai bassorumpua. Varsinkin siskoaan suojelevasta veljestä kertova Wilma on sellainen tunnepaukku, että puita kaatuu. Hiljentykää ja kuunnelkaa.

Ja vielä viimeisenä. Kuten nrgm toteaa, Ricky Tick Big Bandin ja maamme eturivin räppäreiden yhteistyötä olisi helppo vihata. Mutta homma toimii mahtavasti. Burnaa-albumilla on monia kohokohtia, mutta ehkäpä se paras taidonnäyte on hervottoman hauska dissaajille omistettu Rakkaudella Vihaajille. Tyylillä mennään, ilolla kuuntelen.


Ja nyt valmistelemaan kolossaalista kaiken lopettelevaa loppupostausta, joka valmistuu kohta tai joskus tai sitten ei.

4 kommenttia:

QuanMai kirjoitti...

Do you want $10000 ? Quick to participate in!
Write your story about www. wholesaledress.net $10000 bonus may be yours.
Everybody who knows this campaign can take part in.

1, Claim This article shall not be less than 100 words. The article must be included words of www.wholesale-dress.net or www.WD.CM. And put the article to your facebook blog or other media. Each one only has one chance.

2, Submit method Please screenshot the content to marketing@wholesale-dress.net,
attached with your Microsoft Word manuscripts.

3, Award setting First Price $2000 1 person
The Second Price $1000 2 persons
The Third Price $800 3 persons
The Forth Price $500 4 persons
Best Participation Award $400 4 persons

The bonus will be sent to you every week by Bank Transfer( T/T) from March. We will inform the winners by email. Please replay us your Bank account after receiving the mail. No reply for 7 days, we will regard as you giving up your price. Bank account transfer paper will be shared at this page.

Dear participants, we have received 4 submissions.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.chemicalidol.blogspot.com

Saltzu Pöö kirjoitti...

Moi! :) Oon 14v tyttö, ja kirjotan lifestyle blogia. Olen yrittänyt lukijamäärääni nostaa vaikka kuinka kauan, mutta näköjään se ei onnistu ilman mainostamista. :D Joten tässä sitä nyt ollaan, mainostamassa, joten toivon ja pyydän että voisit edes vilkaista blogiani. Kiitos! saltzulifestyle.blogspot.com

Laura kirjoitti...

Voi hitsi, tää blogi onkin loppunut! No, onneksi vanhat postaukset on vielä täällä. Mutta niin, kiitos blogista, oon löytänyt täältä monta monta hyvää biisiä ja artistia! Kiitos!