9.4.2011

TTMOE

Kristian Matsson eli The Tallest Man On Earth on yksi viime vuosien ehdottomia suosikkiartistejani. Armottoman rehellistä musiikkia. Esiintymisessä harvinaista haurautta ja läsnäoloa. Tähän blogiin on muutaman vuoden aikana kertynyt lähes 180 kirjoitusta, mutta yksikään niistä ei ole käsitellyt tätä Ruotsin ylpeyttä. Häpeällistä.

Muutama päivä sitten The Tallest Man On Earth esiintyi Jools Hollandin showssa. Lähetyksen ulkopuolella mies esitti Love Is All -kappaleen sähkökitaralla säestäen. Tuo kappale on yksi suosikeistani. Jo avausrivi on loistelias: "Well I walk upon the river like it's easier than land".

Antaa palaa. Koville tekijöille riittää pelkkä ääni ja kitara.

4 kommenttia:

Jack is back kirjoitti...

Nyt harmittaa. En ole ikinä katsonut Jools Holland Showta, vaikka ohjelmahan on täynnä toinen toistaan lahjakkaampia tai mielenkiintoisempia artisteja!

Asia pitää korjata.

Anssi kirjoitti...

Joolsia kannattaa seurata. Korkeatasoisia esityksiä mielenkiintoisilta artisteilta joka jaksossa. Itse Jools on täysin onneton haastattelija, tyhjänpäiväisyyksien kyselijä, mutta musiikki puhukoon puolestaan.

aliliisa kirjoitti...

Ah ihana Kristian! Kristiania on tullut soitettua pakkosyötöllä niin kotona kun kavereilla kuin vanhempien luona. Harmittaa, että tutustuin mieheen vasta liian myöhään kun jampperi on kuulemma heittänyt keikkaa vuosi kaksi sitten Tampereella ja kai helsingissäkin. Toivottavasti tulis uudestaan!

Anssi kirjoitti...

Kristianin pakkosyöttö on mahtava tapa parantaa maailmaa, jatka samaa rataa.