13.11.2009

Merirosvojahti

Pari faktaa: Norah Jonesin ensilevy on tyylikäs ja elegantti, silkkiä ja samettia. Nainen osaa laulaa ja soittaa.

Jonesin uusi levy julkaistaan ensi viikon tiistaina. Etukäteen kannattaa katsoa tämä Lettermanin showssa pari päivää sitten esitetty Chasing Pirates. Uusi soundi ei suuria tunteita herätä, mutta vihreäpukuisen taustalaulajan tyylikäs ja elegantti rumputyöskentely kylläkin.


MP3:: Norah Jones - Chasing Pirates (link: Tsururadio)

3 kommenttia:

Zarb kirjoitti...

Ihana tuo Norah Jones!

Ville kirjoitti...

En tiedä mikä tässä Norah Jonesissa viehättää. Onko se vaan niin ihana vai mikä. Mulla on jopa joku sen levy ostettuna. Jotkut sen biisit on tosi osuvia, jotkut taas aika valjuja. Muistankohan oikein että toi kitaristi oli aika paljon myös vastuussa biiseistä.

Norah tais olla myös yks myydyimmistä artisteista (levymyynti) 2000-luvulla.

Tää uus oli kyllä aika erilaista menoa, tavoitellaanko tässä nyt uusia kuulijoita vai eikö vanha kantrihenkinen meno enää nappaa? Kiibbarissa oli kyllä mahtavat soundit.

On se Norah silti niin ihana, ja taustalaulajakin oli aika ihana laatikkonsa kanssa.

Anssi kirjoitti...

Norahissa on se hyvä puoli, että se tuntuu noiden muovista tehtyjen poppareiden rinnalla edelleen jotenkin aidolta. Ja mullakin on yksi sen levy. Ostin thaimaasta, taitaa olla piraatti. Eli rojaltit eivät menneet sinne minne piti, sori Norah.

Viikon kun tätä uutta on sulatellut, niin kyllä lopputulos on se, että edellisen kirjoitukseni Tom Petty pesee Norahin silti 70-30.

Ja sitä uutta Norahin levyä en osta. Ne rahat menevät kohta Ilmari Pohjolaan eli Pohjolan Ilmariin.