29.9.2011

Tanssimaan. Everybody.

Mene pois paha syksy! Ja meneehän se kun tätä kuuntelee.Unohtakaa ne Thin Lizzyn ja Toploaderin versiot, King Harvestin originaali on tässä tapauksessa se paras ja ainoa oikea. Cowbells, more cowbells!



Tämä antaa kyllä hyvän vastuksen. Viulua, banjoa ja haitaria. Ja sitten hemmetin paljon soittamisen riemua.

27.9.2011

Yön valot

Tässä jotain, mitä ette ole vielä missään kuulleet. Minnepolisista tuleva kolmikko Night Moves yhdistää soulin, glamrockin ja lievät elektrovaikutteet syvään americanaan. Tästä parhaimpana tuloksena on bändin tämän vuoden Colored Emotions levyn sinkku Headlights. Todella hieno melodia. Huuliharppu soi Neil Youngin hengessä. Muuten mieleen tulee esim. Portugal The Man ja jopa David Bowie. Tykkään, kovasti.

16.9.2011

Feist tulee

Enää vähän yli kaksi viikkoa ja sitten se tulee. Leslie Feistin neljäs studioalbumi ilmestyy 4. lokakuuta. Edellinen, vuonna 2007 ilmestynyt The Reminder on yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Yritin etsiä netistä liveversiota Feistin uuden levyn ensimmäisestä singlestä How Come You Never Go There, mutta koska yhtään kelvollista esitystä ei vielä löytynyt, eksyin seuraaville sivupoluille. Mutta ei näissä mitään vikaa ole, päinvastoin. Usein parhaimmat asiat koetaan siellä reitin ulkopuolella.

Ensin tämä jumalaisella äänellä operoiva neito ilmestyy lavalle Kings Of Conveniencen konsertissa. Tietäähän sen mitä siitä syntyy. Taikuutta.



Sitten Feist lavalla laulaja-pianisti-tuottaja-mc Jason "Gonzales" Charles Beckin kanssa. Mukana myös Jamie Lidell ja Mocky. Tuloksena varsin groovaava rytmisoppa.